Reuters
Reuters

Lekinoj sreći nema kraja: Vraćaju se Krovinović i Livaja

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.04.23. | 08:04

U sjeni juniorske završnice lige prvaka Hajduk se priprema za domaći dvoboj s Varaždinom u koji ulazi jači za dvojicu igrača kojih nije bilo u porazu na Rujevici

U debeloj sjeni nastupa juniora na završnom turniru Lige prvaka mladih, prva momčad Hajduka priprema se za subotnji domaći dvoboj s Varaždinom. Nakon poraza u Rijeci, splitski Bijeli su sigurni na drugoj poziciji, a kada se generalno pogleda, do kraja sezone ostale je tek nekoliko važnih događaja. Uz već spomenutu juniorsku Ligu prvaka, valja dodati da se idući vikend na Poljudu igra najveći hrvatski derbi s Dinamom, a šlag na tortu, premda se radi o utješnom trofeju trebao bi se dogoditi 24. svibnja na Rujevici kada se sa Šibenikom igra finale Kupa.

To su naglasci na ono što je ostalo do kraja sezone, no kako se voli kazati u nogometu ide se iz utakmice u utakmicu. A prva je ona s Varaždinom koja bi opet trebala donijeti osmijeh na lice treneru Ivanu Leki, jer se vraćaju Filip Krovinović i Marko Livaja koji su Rujevicu propustili zbog tri žuta kartona. Već je puno toga napisano koliko svojim golovima i asistencijama, ali i samom pojavom na terenu znači Livaja, ali isto tako i Krovinović.

Izostanak spomenutog dvojca rezultirao je glatkim od Rijeke, no sada bi trebala biti skroz druga priča jer s njima dvojicom, ali i Emirom Sahitijem koji bi mogao ponovno startati jer se oporavio od ozljede, Hajduk bi trebao biti dosta jači. Bez obzira što je Leko juniorima prepustio prvotimce Rokasa Pukštasa i Luku Vuškovića. Na njihove pozicije mogli bi uskočiti Awaziem i upravo Sahiti. (dku)



Tagovi

Ivan LekoHajdukMarko LivajaFilip Krovinović

Ostale Vijesti