foto: Action Images
foto: Action Images

Legende Crvenih vragova složne: United može do naslova

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.12.20. | 12:56

Klub s Old Trafforda ušao je u sjajnu seriju pozitivnih rezultata i zagolicao maštu simpatizera o osvajanju titule na koju se sad već predugo čeka.

Manchester United sinoć je slavio kod Sheffielda rezultatom 2:3 te tako nastavio sjajan niz od šest utakmica bez poraza u Premier ligi.

Posebno je impresivno igraju na gostujućim terenima gdje ove sezone nisu ispustili niti bod, a trenutno su na okruglih 10 pobjeda računajući i prošlu sezonu. Posljednje bodove vani ispustili su 19. lipnja protiv Tottenhama odigravši 1:1.

Mnogim simpatizerima Crvenih vragova ovim se rezultatima zagolicala mašta o osvajanju titule prvaka, koja je posljednji put stigla na Old Trafford sad već davne sezone 2012./13..

Euforija nije zaobišla ni Paula Scholsa i Mchalea Owena, bivše igrače Uniteda, koji su oduševljeni načinom na koji Manchester igra i polako vjeruju da je Solskjaer posložio kockice te da su spremni za naslov.

„Ako ključni igrači budu zdravi imaju šansu otići do kraja. Igraju jako uzbudljiv nogomet, a Solskjaer je pronašao pravu formulu. Nije mijenjao sastav posljednjih pet utakmica i sv odlično funkcionira“, izjavio je Scholes.

„Mogu biti prvaci, to je sigurno. Pogba, Fernandes i Rashford moraju igrati, tad momčad izgleda fantastično“, dodao je Owen, danas stručni komentator za BT Sport.


Tagovi

Paul ScholesMichael Owen

Ostale Vijesti