Legendarni talijanski strijelac golčinom uzeo bod Milanu, Jurić preokretom u igri za plasman u EL (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.07.20. | 23:34

Neočekivani kiks Milana iskoristila je Verona u sjajnoj pobjedi nad Parmom.

Nogometaši Milana upisali su neočekivan remi na gostovanju kod SPAL-a. Rezultat je bio 2:2, a gol vrijedan boda stigaom je u četvrtoj minuti nadoknade kada je Vicari postigao autogol.

Ipak domaći nogometaši su imali najljepši potez na utakmici, riječ je o drugom golu kojega je postigao legendarni Sergio Floccari, 38-godišnja ikona talijanskog nogometa, ptica selica koja i nadomak petom desetljeću života još ne planira objesiti kopačke o klin.

Poveli su domaćini već u 13. minuti kada Valoti zabija otvarajući gol, a najljepši potez na utakmici vidjeli smo u 30. minuti. Nakon jednog dobivenog zračnog duela domaćih, lopta je stigla pred Floccarija na gotovo 30 metara udaljenosti od gola, a nekadašnji napadač Lazija i Genoe fantastičnim volejem šalje projektil u mrežu nemoćnog Donnarumme za 2:0.

Do kraja prvog dijela domaćini su ostali s igračem manje jer je isključen D'Alessandro (43'), a gostima je i poništen gol šest minuta ranije, nakon što je Calhanoglu u ofsajdu pronašao Antu Rebića. Hrvatski reprezentativac je potom odigrao dupli pas za turskog veznjaka, ali VAR je opravdano poništio zgoditak.

Trudili su se momci Stefana Piolija doći barem do boda, ali osim počasnog gola Rafaela Leaa u 79. minuti nisu mogli više.

 

 

 

 

 

 

Kiks Rossonera iskoristila je Verona hrvatskog trenera Ivana Jurića koja je preokretom na domaćem travnjaku srušila Parmu rezultaotm 3:2.

Sassuolo i Sampdoria su u gostima svladali Fiorentinu, odnosno Lecce.

(Foto: Daniele Mascolo/Reuters)


Tagovi

Luciano SpallettiSergio FloccariAnte RebićIvan Jurić

Ostale Vijesti