Legenda Juventusa pronašla novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.09.18. | 22:42

Nakon 25 godina, po prvi put u drugom klubu.

Druga polovica kolovoza donijela je veliki rastanak jednog talijanskog diva i igračke legende.

Uprava Juventusa 'dala je papire' svom igraču koji je proveo u Torinu 25 godina i tako okončala još jednu nogometnu mikro-eru. Claudio Marchisio je postao slobodan igrač i bacio se u potragu za novim klubom.

Sada već 32-godišnji veznjak, koji je upisao 55 nastupa za talijansku reprezentaciju, cijeli svoj nogometni vijek proveo je u redovima Stare dame, ali konstanta borba s ozljedama – poglavito ruptura ligamenata iz travnja 2016. godine – potupno ga je izbacila iz ritma te se nikad nije vratio na prijašnju razinu.

Ipak, interesenata za njegove usluge nije manjkalo. Portugal se činio kao njegova prva inozemna destinacija, gdje su se njegove usluge bili zainteresirani velikani Porto i Benfica. Iako su dolazile određene informacije s Apenina da je Marchisio ostvario načelni dogovor s Portom, taj transfer je propao.

Ipak, takva veličina uspjela je pronaći klub.

Kao slobodan igrač potpisao je ugovor sa Zenitom iz Sankt Petersburga, a detalji ugovora zasad nisu poznati.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sr" dir="ltr">Клаудио Маркизио — игрок Зенита! <br><br>Подробности: <a href="https://t.co/S3XLw6PxeU">https://t.co/S3XLw6PxeU</a><a href="https://twitter.com/hashtag/MarchisioIsZenit?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MarchisioIsZenit</a> <a href="https://t.co/dVqZ6vCSBY">pic.twitter.com/dVqZ6vCSBY</a></p>&mdash; ФК Зенит(@zenit_spb) <a href="https://twitter.com/zenit_spb/status/1036684454826262533?ref_src=twsrc%5Etfw">September 3, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Claudio Marchisio

Ostale Vijesti