Legenda Juventusa nakon odlaska o bivšem treneru: Razočarao me

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.09.18. | 20:16

Svoju karijeru nastavlja u inozemstvu.

Nekadašnji reprezentativac Italije, Claudio Marchisio, po prvi put u karijeri otisnuo se u inozemstvo.

Legenda Juventusa, u kojem je proveo čak 25 godina gdje je nastupao od najmlađih kategorija, postao je novi igrač Zenita iz Sankt Petersburga, a priznao je kako mu je rastanak od Stare dame bio vrlo emocionalan.

„Juve je uvijek bio moja obitelj pruživši mi šansu da ostvarim svoje snove. Pun sam emocija koje nikada neću zaboraviti“, rekao je 32-godišnji igrač sredine terena koji je ostavio otvorenu mogućnost o povratku u torinski klub na nekoj drugoj funkciji nakon što objesi košačke o klin.

„Naravno da sam htio završiti karijeru u Torinu, ali znam da sam i s ovakvim raspletom veoma sretan. Nisam očekivao nikakav veliki oproštaj tako da ne žalim ni zbog čega“, rekao je Marchisio pa otkrio jednu stvar koja ga kopka vezana uz bivšeg trenera Maxa Allegrija.

„Bilo je vrijeme da svatko ode svojim putem. Posljednje dvije godine nisu bile lagane, ali to je rizik ovog posla. Jedna stvar me razočarala, a to je da se i dalje govorilo da sam ozlijeđen i nakon što sam se u potpunosti oporavio“, izjavio je Talijan koji je u reprezentaciji skupio 55 nastupa u koje je ugradio 5 pogodaka.

U posljednje dvije sezone upisao je samo 15 prvenstvenih nastupa te još četiri u talijanskom kupu i jedan u Europi. To ga nije ispunjavalo, stoga se odlučio na odlazak iz redova Stare dame, otisnuvši se po prvi put u karijeri u inozemstvo.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Claudio Marchisio

Ostale Vijesti