Lazio tone u potpunu apatiju: prodali samo jedanaest pretplata!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.07.16. | 09:26

Fijasko s Bielsom i odlazak Candreve ne pridonosi situaciji...

Nakon prošlogodišnjeg fijaska sa osmim mjestom u Serie A i recentnom blamažom oko angažmana argentinskog trenera Marcela Bielse, oko Lazija nije dugo vladala ovolika apatija…

Naime, kako javlja La Gazzetta dello Sport, Lazio je prvog dana prodaje godišnjih ulaznica za novu sezonu prodao svega – jedanaest komada istih.

Očito je klupsko vodstvo na čelu s predsjednikom Claudiom Lotitom izgubilo svako povjerenje navijača, a situaciju neće popraviti ni izgledan odlazak stožernog igrača Antonia Candreve, koji se spominje u kontekstu pojačanja Chelseaja, Intera i Napolija.

Podsjetimo, Lazio je slavodobitno objavio kako je potpisao ugovor sa slavnim argentinskim trenerom Marcelom Bielsom, da bi isti napustio klub samo dva dana nakon što je odlučio preuzeti rimski klub, navodno jer je „El Loco“ – kako zovu Bielsu – tražio nemoguće uvjete kojima Lotito nije mogao udovoljiti. To je izazvalo gnjev navijača, kojih se po Bielsinom naprasnom odlasku okupilo više od pet tisuća kako bi prosvjedovali protiv vodstva kluba.

A sada su poslali novu jasnu poruku; jedanaest pretplata prvog dana prodaje na stadionu od 70 tisuća ljudi dovoljno govori koliko navijača želi gledati ovakav Lazio…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Marcelo BielsaClaudio LotitoAntonio Candrevanavijači

Ostale Vijesti