Lazio se i dalje bori za treće mjesto, Hrvati bez značajnijih uloga

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.03.15. | 17:29

Lazio ne posustaje u borbi za treće mjesto Serie A koje donosi nastup u Ligi prvaka. Rimljani su danas do nova tri boda došli u gostima kod Sassuola.

Uvjerljiv je bio Lazio u današnjoj utakmici. Uz tri gola, od kojih posebno treba izdvojiti onaj Andersona u smiraju prvog poluvremena, Lazio je imao još mnoštvo prilika te potpunu dominaciju u posjedu lopte. No, imali su i domaćini svoje šanse, ali su bili prilično neprecizni te su izgubili s 0:3. Šime Vrsaljko i dalje zbog ozljede ne konkurira za svoju momčad.

Palermo i Empoli su odigrali bez pogodaka, a Mato Jajalo je, već standardno, odigrao svih 90 minuta za svoju momčad. Cesena je došla do svoje tek treće prvenstvene pobjede. 'Žrtva' je bila momčad Udinesea u kojoj se Stipe Perica igrao od 84. minute dok je Igor Bubnjić svih 90 minuta proveo na klupi. Sampdoria je preokretom došla do tri boda u Atalanti.

Cagliari je na svojem travnjaku izgubio od Verone iako je momčad Gianfranca Zole imala potpuno nadmoć tijekom cijele utakmice. Imali su domaćini 70% posjeda lopte, uputili 22 udarca od čega je 5 išlo u okvir gola dok je Verona prijetila tek 5 puta, a od 3 udarca koji su išli u okvir gola, dva su završila u Brkićevoj mreži. Naš Duje Čop je u igru ušao u 62. minuti.

Serie A, 24. kolo:

Cagliari – Verona 1:2 (Conti 90'/Toni 9', Taleb 56')
Atalanta – Sampdoria 1:2 (Stendardo 16'/Muriel 68', Okaka 81')
Cesena – Udinese 1:0 (Rodriguez 76')
Palermo – Empoli 0:0
Sassuolo – Lazio 0:3 (Anderson 45', Klose 70', Parolo 77')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti