Foto: Action Images
Foto: Action Images

Lavovi s igračem manje iščupali bod kod Bradarića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.11.20. | 22:56

Derbi odigran na sjeveru Francuske.

Derbi devetog kola Ligue 1 igran je na sjeveru Francuske gdje je Lille dočekao Lyon. UNatoč vodstvu i igraču više praktički cijelo drugo poluvrijeme, domaćin nije uspio upisati pobjedu te će se morati zadovoljiti tek bodom i rezultatom 1:1.

Poveo je Lille u 22. minuti utakmice. Burak Yilmaz je ostavio loptu na povratnoj za Jonathana Bambu, a ovaj sjajnim udarcem s nešto više od 20 metara udaljenosti šalje loptu u mrežu gostujućev vratara Ronya Lopesa.

Gol Bambe pogledajte OVDJE

Ipak, do poluvremena "Lavovi" uspijevaju doći do izjednačenja. Igrala se 41. minuta kada je pucao Houssem Aouar, a lopta se nesretno odbija od Zekija Celika u gol domaćih.

Autogol Celika pogledajte OVDJE

Velik problem za Lyon dogodio se u 50. minuti kada je Marcelo zaradio drugi žuti karton na utakmici te je ostavio svoje suigrače u brojčanom deficitu na travnjaku. Međutim, unatoč svom trudu domaćih, rezultat se nije mijenjao te je utakmica završila rezultatom 1:1.

Novopečeni hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić nije ulazio u igru, a trener Christophe Galtier vjerojatno ga čuva za Ligu prvaka.



Tagovi

Domagoj Bradarić

Ostale Vijesti