BENOIT TESSIER/Action Images
BENOIT TESSIER/Action Images

Kylian Mbappe zbog Edena Hazada ne želi u Real Madrid (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.02.21. | 08:30

Što vi mislite, može li jednoga dana doći do razine Cristiana Ronalda i Lionela Messija?

Mbappe ne igra nogometa, on se igra nogometa. Fenomenalni Francuz i jučer je bio glavna violina u pobjedi PSG-a na gostovanju kod Dijona (0:4), a u tom ogledu ponovno je zabio dva pogotka.

Kad napišemo ponovno, onda to i mislimo, jer Mbappe je napravio nešto što mogu samo oni najbolji: Naime, po peti put ove sezone Mbappe je u Ligue 1 zabio minimalno dva pogotka u jednoj utakmici.

Naravno, Dijon nije protivnik po njegovoj mjeri, ali ako nastavi igrati na ovaj način još neko vrijeme, malo će biti klubova i obrana ovog svijeta koji će se moći nositi s ovim fenomenalnim napadačem.

Iako ga je PSG 'masno' platio, svakim danom sve su glasnije priča o tome kako je njegov transfer u Real Madrid samo pitanje vremena. No, nešto se tu pita i Mbappea, a on navodno nije pretjerano igrati za klub u kojem neće moći igrati na omiljenoj mu poziciji lijevog krila jer to isto mjesto preferira i Eden Hazard.

U slučaju da ipak pronađe zajednički jezik s čelnicima kraljevskog kluba i belgijskim čarobnjakom Edenom Hazardom, veoma je izgledno da će ovog ljeta nakon Eura Florentino Perez krenuti u akciju Mbappe u kojoj - navodno - o novcu neće biti puno razgovora jer će biti u stanju prihvatiti bilo koje uvjete kako Parižana, tako i samog igrača.

No, do ljetnog prijelaznog roka još je puno vremena, a cijena Mbappea svakom novom ovakvom partijom sve je veća i veća. Naravno, ako je to uopće moguće...


Tagovi

Eden HazardKylian HazardtransferiFlorentino PerezPrimeraLa Liga

Ostale Vijesti