Official Facebook Barcelona
Official Facebook Barcelona

Kun Aguero novi je igrač Barcelone!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.05.21. | 17:04

Njegovim potpisom jasno je kako je i Messijev ostanak sve bliži.

Kraj priče. Kun Aguero napustio je Manchester City i postao novi igrač Barcelone.

Legenda Manchester Cityja i jedan od najboljih svjetskih napadača proteklog desetljeća napušta Etihad nakon 10 godina. Za to je vrijeme u dresu Građana skupio 388 nastupa, 258 pogodaka 73 asistencije u svim natjecanjima.

Aguero je u Premier ligu stigao iz Španjolske gdje je pet godina nosio dres madridskog Atletica. Za Rojiblancose je postigao točno 100 pogodaka, a Građani su za njega izdvojili 40 milijuna eura.

Iako tad transferi nisu bili astronomski visoki kao danas, ispostavit će se da je to bio fenomenalan posao CityjaAguero je stranac s najviše postignutih pogodaka u Premier ligi svih vremena (182), a iza sebe je ostavio Thierryja Henryja (175), Robina Van Persieja (144) i Jimmyja Floyda Hasselbainka (129).

Kunov dolazak u Barcelonu gotovo pa sigurno znači i ostanak Lea Messija. Ponajboljem nogometašu svih vremena ugovorna obveza ističe za nešto više od mjesec dana, ali nakon što je došao Kun, koji je ujedno i njegov kum, izgleda kako će u klubu ostati i ponajbolji igrač svih vremena.



Tagovi

Sergio AgueroBarcelonanogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokLionel Messi

Ostale Vijesti