Sandro Kulenović
Sandro Kulenović

Kulenović: "Kao zagrebačkom dečku za mene nema više od ovoga"; Lučić: "Puknuo mi je meniskus. Idemo dobiti na Rujevicu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.04.24. | 21:16

Sandro Kulenović zadovoljan je pobjedom, a Lučić je priznao da je branio s teškom ozljedom.

Nakon 1-0 Dinamove pobjede na Poljudu i prolaza u finale Kupa Hrvatske, svoj komentar utakmice dao je i njen junak, Sandro Kulenović.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Vrlo važna, druga pobjeda u nizu na Poljudu. Imali smo turbulentnu sezonu, ali dokazali smo navijačima da smo pravi kada je najteže. Pobiejdili smo dva puta na Poljudu. Idemo po duplu krunu. Prvi poluvrijeme smo totalno izdominirali, imao sam tri velike prilike. U obrani smo bili čvrsti, nismo primili taj gol. Vraćamo se u Zagreb s pobjedom. Kao zagrebačkom dečku zabiti jedini gol u Derbiju na Poljudu. Za mene nema više od toga. Bez premca najdraži gol u karijeri", rekao je Kulenović.

Dinamo je iznenadio s dvojicom napadača od prve minute?

"Plan je bio da napadnemo u visokom presingu, napasti a ne braniti se. To je dobro izgledalo, u drugom smo se nesvjesno povukli, ali pobijedili. Imamo sve do kraja sezone u rukama, želimo dvostruku krunu. Povratak Perišića? Sve više top igrača se vraća u HNL, drago mi je što se vratio Perišić, a i nama Rog. Svima želimo zdravlje i sreću, poštujemo se izvan terena."

Komentar utakmice dao je i Hajdukov junak Ivan Lučić koji je zaigrao unatoč puknuću meniskusa.

"Nisam vjerovao da ću igrati. Mislim da su obje momčadi imali svoje šanse. Branilo se dobro, oni su zabili i pobijedili. Prije tjedan dana sam išao na magnet. Puknuo mi je meniskus. No, nismo imali izbora, onda prolaziš kroz ovo. Idemo dobiti na Rujevicu", rekao je vratar Bijelih.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatski nogometni kupSandro KulenovićDinamo ZagrebGNK DinamoHajduk

Ostale Vijesti