Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zeljko Lukunic/PIXSELL

Krznar na povratku iz Španjolske: "Nadam se da neće biti prodavanja igrača"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 14:04

Trener Dinama dao je izjavu nakon prospavane noći.

Damir Krznar, trener zagrebačkog Dinama, po povratku iz Španjolske dao je izjavu za medije.

Za one koji su prespavali prethodnih 15 sati, Villarreal je slavio u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige 2:1 protiv Dinama te je Žuta podmornica zasluženo prošla dalje.

Krznar je jasno istaknuo što će biti fokus za momčad u narednom periodu.

‘’Pamtimo samo sretne dane, a bilo ih je puno i priuštili smo ih navijačima. Sada puna koncentracija na Istru, HNL i Kup’’, rekao je na Maksimiru Krznar.

Naravno, teško je ne prisjetiti se sjetno nekih prilika sa, ipak još uvijek svježeg susreta.

‘’Nije funkcioniralo sve kako smo se nadali u prvom poluvremenu, ali našli smo energije da to ispravimo. Da smo iskoristili onu Majerovu šansu na startu drugog dijela, možda bismo i zakomplicirali život Villarrealu, ali to je momčad koja je bolja nas. Parejo i Moreno su klase, za Morena će se u prijelaznom roku boriti i najveći klubovi na svijetu.’’

Jedan od krucijalnih trenutaka dogodio se u 36. minuti kada je nizozemski sudac Makkelie priznao pogodak posredstvom VAR sobe, a prvotno ga je linijski sudac poništio.

‘’Suci su došli sa snimkom u sobu za doping-test i dodatno objašnjavali mojim igračima situaciju kod prvog gola. Već je ta činjenica dovoljno rekla."

Za kraj, izrazio je nadu da prodaja neće biti, a još jednom je izrazio zadovoljstvo svime viđenim u europskim izletima Modrih.

‘’Cijeli je novi stožer došao na mala vrata i trebalo je vremena da se stvori taj klik s momčadi. Mislim da je prijeloman trenutak bio prije WAC-a u Zagrebu kada nas je napao koronavirus i kada smo pobijedili sretno i spretno. Nakon toga smo dobili što smo trebali i plovili na tom valu. Najveći izazov svakog kolektiva je kontinuitet, rezultat je taj koji nosi atmosferu i financije koje nam omogućavaju da ekipa ostane na okupu i nadam se da neće biti potrebe da prodajemo. Već radimo na tome da ovim igračima pružimo uvjete za ostanak. Štoviše, imamo kadar od 40 igrača i morat ćemo ga i skraćivati. Gvardiolu, Jakiću, Majeru i Ivanušecu ovo je bila prva europska sezona i ne pamtim da je jedna momčad napravila takav skok s četiri rookieja.’’


Tagovi

Damir KrznarVillarrealDinamo ZagrebEuropska liga

Ostale Vijesti