Krstanović eurogolom preokrenuo protiv Hajduka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.02.20. | 19:28

Kakva golčina prekaljenog veterana…

Nogometaši Slaven Belupa preokretom su pobijedili Hajduk na svom stadionu Ivan Kušek Apaš. Iako su Splićani u 22. kolu imali gol prednosti nakon gola Samuela Eduoka iz penala u 13. minuti, domaćini su preko Stipe Bačelića-Grgića (45+4') i Ivana Krstanovića (88') stigli do vrlo vrijedne pobjede 2-1.

Nije dobro počelo za 'Farmaceute' jer je u petoj minuti Etoundi morao van iz igre, a zamijenio ga je Mateus. Međutim, ono zanimljivije dogodilo se u 12. minuti kada je sudac Igor Pajač svirao kontrafaul za Slaven Belupo, nakon očiglednog starta stopera domaćih nad Jairom.

Nakon pregleda VAR snimke, sudac je ispravio svoju odluku i pokazao na jedanaesterac koji je iskoristio Eduok.

 

 

Situacija je izgledala idilično za 'Bile' nakon gola. Imali su prednost i kontrolu nad utakmicom, ali dvije loše reakcije Stanka Jurića koji je u 15 minuta zaradio dva žuta kartona, uvelike je oslabio goste. Momčad Igora Tudora se s vremenom povukla na svoju polovicu, a Koprivničani to iskorištavaju u četvrtoj minuti nadoknade prvog dijela kada Bačelić-Grgić zabija za izjednačenje.

 

 

 

 

Nastavili su domaćini pritiskati u drugom dijelu, a dvije velike prilike su upropastili na sredini drugog dijela nakon intervencija Josipa Posavca. Oba puta vrata su bila praktički nebranjena, ali Paracki, Lulić i Glavčić su bili neprecizni.

Imali su i gosti priliku za novi dolazak u vodstvo kada je Jairo nesebično asistirao Jradiju koji je bio praktički sam pred golom, ali njegova reakcija je bila spora te je njegov udarac na kraju blokirao stoper Slavena. Imali su i stativu nedugo zatim, ali mreža se nije tresla.

Na kraju će se Hajduku taj promašaj obiti o glavu jer je na scenu dvije minute prije kraja ukazao Ivan Krstanović koji je eurogolom s tridesetak metara udaljenosti zakucao loptu u mrežu za preokret i pobjedu Slaven Belupa.

 

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Igor PajačSamuel Emem EduokStipe Bačelić-GrgićIvan Krstanović

Ostale Vijesti