Pixsell
Pixsell

Krovinović: "Nadam se da ćemo obraniti trofej Kupa, ponosan sam na ove momke"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.03.23. | 22:43

Veznjak je bio najbolji igrač susreta u Gradskom vrtu

Prvo ime današnjeg susreta u Gradskom vrtu bio je Filip Krovinović koji je asistirao i zabio u pobjedi Hajduka(2:1) protiv Osijeka. Asistirao je Vuškoviću, a zatim se i sam upisao u strijelce na asistenciju Livaje.

„Jako teška utakmica. Naša želja, rad, trud, pokazali smo da možemo i da nismo ništa zaboravili. Bilo je pitanje želje, karaktera, to smo pokazali. Nadam se da nam je to putokaz za dalje. Čestitao bih momcima na prolasku dalje. Nadam se da ćemo obraniti trofej Kupa. Zahvalio bih se i navijačima, putovali su do dalekog Osijeka. Čestitao bih i juniorima na prolasku u četvrtfinale Lige prvaka“, rekao je Krovinović, a zatim se dotakao svog učinka.

„Svaka utakmica, tj. ekipa izbaci pojedinca. To sam sada bio ja. Marko mi je dao dobru asistenciju, mali Vuška je dao gol, čestitam mu na tome. Ponosan sam na ove momke. Hvala im na svemu do sada.“

Bijelima slijedi utakmica protiv Lokomotive na Poljudu.

„Neće biti lako. Ozbiljna su ekipa, ali mi ne odustajemo od prvenstva dok matematički nije gotovo. Idemo u nedjelju po tri boda“, zaključio je Krovinović. (rv)



Tagovi

Filip KrovinovićHajduk

Ostale Vijesti