Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Krenuo je u Rijeci, prošlu sezonu proveo u Srbiji, a nakon neuspjeha u Šibeniku seli u Latviju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.02.21. | 10:43

Šibenčani su ga pustili bez da su za njega tražili ikakvu odštetu, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 100 tisuća eura.

Arian Mršulja napustio je redove Šibenika te naredne sezone braniti boje latvijskog prvoligaša Noah Jurmale.

Mršulja je karijeru započeo u HNK Rijeka gdje je nastupao za mlađe kategorije, da bi potom dvije sezone proveo u NK Istra 1961 igrajući za U-19 momčad. U sezoni 2018./'19. prelazi u Mezzolaru gdje odigrava 24 službene utakmice, nakon čega slijedi prelazak na Maltu gdje u istoj sezoni igra za Birkirkaru i Senghea Athleticu.

Prošle sezone igrao je u drugom rangu srpskog nogometa gdje je branio boje Smedereva, a ukupno je skupio 15 nastupa, da bi se onda ovog ljeta kao slobodan igrač priključio novom hrvatskom prvoligašu Šibeniku. Mršulja je bio četvrto pojačanje Šibenika u ljetnom prijelaznom roku prije početka sezone, a prije njega su u klub stigli Silvio Anočić, Deni Jurić i Emir Sahiti.

Iako je po dolasku na Šubićevac potpisao dvogodišnji ugovor, nakon samo pola godine 23-godišnji Riječanin napustio je redove jednog od najugodnijih iznenađenja 1.HNL. Glavni razlog za prijevremeni odlazak iz kluba je taj što je ove sezone skupio tek dva prvoligaška nastupa za Narančast pa se tako nakon Malte i druge srpske lige odlučio na novi 'egzotični' transfer.

Dodajemo za kraj kako latvijsko prvenstvo počinje za nešto manje od tri tjedna, a treninzima nove momčadi priključit će se nakon što prođe samoizolaciju. Njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 100 tisuća eura, a Noah Jurmale bit će mu osmi klub u karijeri.


Tagovi

Arian MršuljatransferiLatvijaNK ŠibenikHNL

Ostale Vijesti