SUSANA VERA/Action Images
SUSANA VERA/Action Images

Krenuli pregovori s Vrsaljkom, prva ponuda – trogodišnji ugovor i pet milijuna eura odštete

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.07.21. | 09:47

Desni bek Vatrenih vrlo vjerojatno ovog ljeta mijenja sredinu.

Izgleda kako su dani Šime Vrsaljka na Wandi Metropolitano odbrojani. Hrvatski reprezentativac, koji već tri godine nikako ne uspijeva ući u kontinuitet zbog konstantnih problema s ozljedama, vrlo vjerojatno odlazi iz Atletica, a iako se spominje i mogući povratak u Italiju, izgleda kako turski velikan zasad ima 'pole position' u utrci za njegovim potpisom.

Naime, o interesu Fenerbahčea piše se već tjedan dana, a svakim novim danom sve je jasnije kako interes Turaka nije bezazlen.

Dionice Šime Vrsaljka nisu na najvišoj točki. Njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi pet milijuna eura, a brojni turski mediji prijenose kako su čelnici Fenera spremni platiti navedeni iznos kako bi 29-godišnjeg Zadranina doveli u svoje redove. Budući da ga je Atletico prije pet godina platio 14 milijuna eura, jasno je kako neće vratiti uloženo, ali su baš zato spremni smanjiti svoje apetite kako bi na bilo koji način smanjili gubitak.

Nadalje, talijanski mediji imaju još pokoju informaciju glede ovog mogućeg, odnosno izvjesnog, transfera. Nicolo Schira javlja kako su čelni ljudi Fenerbahčea spremni Vrsaljku ponuditi trogodišnji ugovor, s tim kako dodaje da je hrvatski branič zanimljiv čak tri talijanska prvoligaša.

Vrsaljko je u dresu Atletica skupio 71 nastup, dva pogotka i osam asistencija, a igrao je još za Inter, Sassuolo, Genou, Dinamo i Lokomotivu.

Na ovom Euru Vrsaljko je igrao u prve dvije utakmice (Engleska, Češka), a ukupno je 'kockasti' dres na sebe navukao 51 put.


Tagovi

Šime Vrsaljkonogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokFenerbahçeAtletico Madrid

Ostale Vijesti