Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Krajinović: Atmosfera je vrhunska, dajemo više od sto posto

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.12.23. | 10:33

Hrvatske nogometašice nastup u skupini zaključit će 5. prosinca gostovanjem u Rumunjskoj

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Slovačke u Velikoj Gorici (2-0) ostala je u igri za drugo mjesto u skupini 2 Lige B Lige nacija.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vrijednu pobjedu komentirali su izbornik Nenad Gračan i Ružica Krajinović, koja je zabila prvi pogodak u 63. minuti. Konačnih 2-0 postavila je Jelena Đordić u 60. minuti.

“Čestitam curama na izvanrednoj igri, nije jednostavno igrati protiv kvalitetne reprezentacije poput Slovačke i ovo nam mnogo znači. Bilo nam je važno da one budu kao jedno i da vide da mogu, da se u to uvjere kroz ovakve utakmice. Nedostajalo nam je prije brzine prema naprijed, sada smo opasniji i suparnice moraju razmišljati o nama”, prenosi službena stranica HNS-a riječi izbornika Gračana.

“Na početku je bilo grča, no s vremenom je to nestalo, a pomogao je i prvi pogodak. Bilo je važno zadržati disciplinu i raspored protiv brzih, tehnički potkovanih Slovakinja. Pobjeda je zaslužena, a puno znači i nama, i ljudima u HNS-u predvođenima predsjednikom Kustićem, koji mnogo ulažu u ženski nogomet. Idemo sada napraviti sve da pobijedimo Rumunjsku, imamo veliku priliku”, najavio je izbornik.

Prvi pogodak za Hrvatsku postigla je Ružica Krajinović, koja je potvrdila kako motivacije unutar hrvatske reprezentacije ne nedostaje.

“Atmosfera je vrhunska, sve se slažemo, na treningu smo složne i dajemo više od sto posto. Napad nam je sada dobar, mislim da smo dobro ispunili trenerove zahtjeve. Mislim da ćemo na gostovanju u Rumunjskoj uspjeti dati još i više od sebe”, rekla je.

Hrvatske nogometašice nastup u skupini zaključit će 5. prosinca gostovanjem u Rumunjskoj. Gračanove izabranice bile su bolje od Rumunjki s 2-1 na otvaranju Lige nacija u dvoboju igranom u Varaždinu krajem rujna.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska ženska nogometna reprezentacijaŽenski nogometNenad GračanLiga nacija

Ostale Vijesti