foto: Action Images
foto: Action Images

Kovač u problemu, teško poražen u Lyonu i ostao u donjoj polovici ljestvice (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.10.20. | 22:56

Pitanje protivnika domaćini riješili su u razdoblju od desetak minuta.

Lyon je u osmom kolu francuskog prvenstva svladao Monaco s 4:1 u nedjeljnoj utakmici večernjeg termina.

Domaćini su poveli već u 12. minuti preko jedne od svojih najvećih zvijezda, Memphisa Depaya. Nakon odlične kontre loptu je na desnoj strani u prostor dobio Houssem Aouar, krajičkom oka vidio da mu je kapetan sâm u zlatnoj prilici i produžio prema njemu, a Depay bez problema matirao vratara Lecomtea.

Vodeći gol pogledajte na ovom linku.

Od 34. minute kreće uragan kojim je Monaco potpuno potopljen. Slična akcija poput prve, Depay je dao po desnom krilu za Kadewerea, on prizemno centrirao prema sredini, a tamo se dobro snašao i ponovno svladao gostujućeg vratara Karl Toko Ekambi.

Gol možete vidjeti ovdje.

U 40. minuti je 3:0, a sad je došao na red Aouar. Depay je ponovno odlično asistirao u kaznenom prostoru Ekambiju, a on biva srušen. Sudac dosuđuje najstrožu kaznu, a veznjak Lavova zabija treći gol svoje momčadi.

Jedanaesterac pogledajte na ovom linku.

Ekambi u 45. minuti svojim drugim golom zaključuje poluvrijeme iz noćnih mora za Kovača. Groznu konfuziju u obrani gostiju još jednom je iskoristio Kamerunac i povećao na ogromnih 4:0 u prvom poluvremenu.

Gol možete vidjeti na ovom linku.

U 48. minuti je Wissem Ben Yedder smanjio iz drugog jedanaesterca dosuđenog na utakmici, ovaj put na drugoj strani. Kazneni udarac je potpuno opravdan s obzirom da je Sinaly Diomande u prodoru po desnoj strani kaznenog prostora srušio Rubena Aguilara.

Počasni gol Ben Yeddera moguće je vidjeti na ovdje.

Lyon je na šestom mjestu nakon problematičnog starta, dok je kod Monaca obratno. Lošim nizom od svega jednog boda iz zadnje tri utakmice momčad Nike Kovača stigla je na 12. mjesto.


Tagovi

LyonMonacoNiko KovačHoussem AouarMemphis Depay

Ostale Vijesti