REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Kovač: “Nismo kreirali dovoljno prilika, zaslužili smo ovaj poraz”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.12.23. | 09:42

U posljednjih 10 utakmica Vukovi su upisali čak šest poraza

Nogometaši Wolfsburga ove su subote upisali su svoj sedmi ovosezonski poraz u prvenstvu. Bochum je s 3-1 bio bolji od Vukova koje vodi Niko Kovač, a on je poslije utakmice iskreno priznao kako njegova momčad više od poraza nije ni zaslužila.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Čestitam Bochumu na pobjedi. I to zasluženoj pobjedi, da ne bi bilo zabune. Mislim da smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu. Bili sm prespori i nismo bili dovoljno agresivni u duelima. Izgubili smo previše ‘drugih lopti’ i to nas je koštalo”, rekao je nakon utakmice Niko Kovač čija je momčad sada pala na deveto mjesto Bundeslige.

“Znali smo da će Bochum igrati puno na duge lopte i da će uvijek napadati tu ‘drugu loptu’. Nismo dovoljno kvalitetnih prilika kreirali. U nastavku su stvari bile bolje, rezultat bi bio drugačiji da smo tako igrali i u prvom dijelu. No, u ovoj utakmici nismo dali koliko smo trebali pa tako smatram da smo zaslužili ovaj poraz.”

Za Wolfsburg je 63 minute na terenu proveo i Lovro Majer, ali on je prema njemačkim medijima bio jedan od slabijih ofenzivaca gostujuće momčadi.

Pred Vukovima je sada ogled s Borussijom M’Gladbach u DFB-Pokalu, nakon čega ih očekuju ogledi s Freiburgom i Darmstadtom u prvenstvu.



Tagovi

WolfsburgBundesligaNiko Kovač

Ostale Vijesti