Screenshot
Screenshot

Kouao je pristao doći u Maksimir! Čeka se još dogovor klubova

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.01.24. | 13:00

Dinamo je blizu dovođenja desnog beka iz Metza. Međutim, iskustvo govori da dok ne odjene modri dres, ne treba ništa zaključivati

Koffi Kouao, desni bek francuskog Metza sve je bliže dolasku u Dinamo! Naime, kako doznajemo, Bjelokoščanin je prihvatio Dinamove uvjete, izvijestio je o tome i L'Equipe, odbio njemački Schalke, koji ga je već planirao predstaviti kao novog igrača i mogao bi uskoro postati Dinamov igrač. No, još se čeka dogovor klubova, Metz inzistira na transferu, cijena bi bila oko milijun eura, Dinamo je skloniji posudbi s opcijom otkupa na ljeto. U nekim drugim prilikama rekli bismo kako to ne bi trebala biti visoka prepreka za konačan dogovor, no, nakon svega što smo vidjeli u Maksimiru u zadnja dva-tri prijelazna roka i koliko je poslova propalo u zadnji tren. nećemo još ništa zaključivati. Tek kad, odnosno ako, Kouao odjene Dinamov dres, moći ćemo reći da je gotovo.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ali, da se na tom transferu u Maksimiru radi, to nije dvojbeno, Dinamo je odlučio dovesti desnog beka nakon teške ozljede Sadegha Moharramija na Azijskom kupu. Neće ga biti šest do osam mjeseci, ostao je Sergej Jakirović na toj poziciji samo na Stefanu Ristovskom i mladom Noi Mikiću i brzo su u Dinamu reagirali, krenuli u pregovore oko Kouaoa, koji je ove sezone u Ligue 1 odigrao samo 10 utakmica. Priča ide u smjeru dogovora, ali, kažemo, dok sve ne bude potpisano, nećemo govoriti da je gotovo. Premda, valjda su odgovorni u Dinamu shvatili da im se novi gaf s dovođenjem igrača više ne smije ponoviti.



Tagovi

GNK DinamoKoffi KouaoSergej JakirovićStefan Ristovski

Ostale Vijesti