Koštao ga TikTok: Romi prijevremeno vraćen napadač s posudbe

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.06.20. | 16:19

Trebao je ostati do kraja sezone, ali ovi su ga zbog nesvakidašnjeg razloga vratili u Rim.

Prema riječima sportskog direktora, Julija Velazqueza, portugalski prvoligaš Vitoria Setubal vratila je Romi njihovog mladog napadača Mirka Antonuccija.

Momak koji je napunio 21 godinu ovog ožujka, očito, nije još u potpunosti priviknut na život profesionalnog nogometaša. I dok zalaganje na treninzima i utakmicama nisu sporni, čini se kako je njega koštalo ponašanje nakon utakmica.

Naime, Velazquez je otkrio da su Antonuccija vratili zbog njegovih objava na društvenoj mreži TikTok nakon poraza njegovog kluba od Boaviste. Nadalje, Velazquez je ipak spomenuo i ponašanje na samom travnjaku, a igraču nije pomogla isprika zbog vlastitih pogrešaka.

„Potpuno sam svjestan svoje pogreške“, napisao je na Instagramu i dodao: „Želim se ispričati svima koje sam uvrijedio: navijače, klub, trenera i suigrače. Napustit ću društvene mreže i od sada se koncentrirati samo na to da me vide u dresu Vitorije Setubal, do posljednje kapi znoja“.

Čini se kako je uprava Vitorije ipak bila neumoljiva.

Antonucci je prvi dio sezone odigrao u dresu Rome, zabilježivši tek 81 minutu u Serie A, nakon čega je na zimu otišao u Portugal. Za Vitoriju je upisao šest prvenstvenih nastupa (samo jedan u početnom sastavu) uz jedan gol.

 

 

(Foto: John Sibley/Reuters)


Tagovi

Mirko Antonucci

Ostale Vijesti