Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Kopić: "Franjić je do kraja poluvremena igrao ozlijeđen, a njegova ozljeda nas je poremetila"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.04.22. | 21:40

Strateg Dinama pohvalio je voljni moment Modrih

Dinamo je bez većih problema svladao Istru 1961 na Maksimiru rezultatom 3:0. No, osim pobjede, glavna vijest je i da se na travnjak vratio Luka Ivanušec. I po ulasku na teren je zaradio pljesak malobrojne zagrebačke publike. Iz perspektive Dinama i finiša sezone, to je sjajna stvar. Svjestan je toga i trener Željko Kopić.

„Odigrali smo jednu dobru, kvalitetnu utakmicu, energijom smo bili dobri, u posjedu smo bili dobri, imali smo veliki broj prilika, podrška s tribina je opet bila tu. Drago mi je zbog povratka Ivanušeca, a malo nas je poremetila ozljeda Franjića. Vidjet ćemo što će s njim biti“, rekao je Kopić. A stvar s Franjićem navodno nije dobra, riječ je o iščašenju zgloba i tek se treba vidjeti kakva je težina njegove ozljede.

„Generalno, dojam je dobar. Cijelo vrijeme naglašavam da možemo odigrati bolju ili lošiju utakmicu, svaka nosi svoje. Međutim, kad se radi o voljnom momentu, pristupu, karakternog dijela svih igrača, nemam što kazati osim sve dečke pohvaliti. Primjer Franjića koji je do kraja poluvremena igrao ozlijeđen to pokazuje“, dodao je strateg Dinama.

A Luka Ivanušec je opisao koliko mu znači povratak na teren.

„Sretan sam, čekao sam na ovo dva mjeseca, taj povratak na teren. Drago mi je što je sve tako dobro prošlo, nisam osjetio bol. Nisam očekivao da će biti tako dobro, ali bilo je dobro. Hvala publici, bilo je predivno što su me dočekali pljeskom nakon dva mjeseca. Zaista sam se prelijepo osjećao kad sam ulazio u igru. Dobro je da smo dobili utakmicu koju smo igrali dobro od prve minute. Pobjeda u Rijeci je digla atmosferu, sad ova pobjeda nad Istrom još više, idemo se sad dobro pripremiti za Hajduk,. Inače, teško sam proživljavao ovo razdoblje uvijek kod takve ozljede želiš izbjeći operaciju. Ali na kraju sam morao operirati, eto sad se osjećam jako dobro. Možda još imam malu kočnicu u glavi, ali jako mi je dobro došlo ovih dvadesetak minuta kako bih vidio da je sve dobro“, rekao je Ivanušec za Sportske novosti.



Tagovi

HNLGNK DinamoIstra 1961Željko KopićLuka Ivanušec

Ostale Vijesti