ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Konferencijska liga: Roma preokrenula pa razbila Osijekovog 'krvnika', Partizan slavio na Cipru (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.09.21. | 22:35

Kompletirano je prvo kolo Konferencijske lige.

S pet utakmica koje su počele u 21 sat kompletirano je prvo kolo novog europskog natjecanja Konferencijske lige.

Izvještaj s utakmica iz ranijeg termina pogledajte ovdje:

Kada je Carrey (VIDEO) u 10. zabio za CSKA Sofiju na Olimpicu, pomislilo se da bi Osijekov krvnik CSKA Sofia mogla prirediti još jedno euro-iznenađenje. No, Roma je do poluvremena preokrenula (prekrasnim) pogocima Lorenza Pellegrinija (VIDEO) i El Shaarawya (VIDEO), da bi Pellegrini (VIDEO) u 62. zabio svoj drugi pogodak za 3:1. U 80. CSKA je ostala bez isključenog Wildschuta, a to je Roma iskoristila i pogocima Mancinija (VIDEO) i Tammyja Abrahama (VIDEO) stigla do konačnih 5:1.

Norveško Bodo/Glimt bio je uvjerljiv protiv ukrajinske Zorye, na kraju je slavio 3:1, a sva tri pogotka (Saltnes 48', Solbakken 49' i Pellegrino 60') norveški je prvak zabio u prvih 15 minuta nastavka. Konačni rezultat postavio je Gromov u sudačkoj nadoknadi. Za Zoryju je svih 90 minuta odigrao hrvatski stoper Lovro Cvek.

Jablonec je na domaćem terenu pogotkom Pilara iz penala u 51. nadvisio Cluj koji je upravo od te minute igrao bez isključenog Camore koji je skrivio penal spriječivši sigurni gol rukom (VIDEO). Gabriel Debeljuh odigrao je 90 minuta za poraženu momčad.

U dvoboju Randersa i AZ-a, Nizozemci su dva puta vodili, a Danci su se dva puta vratili za konačnih 2:2. Partizan je pogocima Queensyja Meniga (VIDEO) i Ricarda Gomesa (VIDEO) slavio s 2:0 protiv Anorthosisa na Cipru.

KONFERENCIJSKA LIGA, REZULTATI:

K. Almaty – Omonia 0:0

Flora – Gent 0:1

HJK – Lask 0:2

Lincoln – PAOK 0:2

Mura – Vitesse 0:2

Qarabag – Basel 0:0

Rennes – Tottenham 2:2

Slavia Prag – Union Berlin 3:1

Slovan Bratislava – Kopenhagen 1:3

Roma - CSKA Sofia 5:1

Anorthosis - Partizan 0:2

Bodo/Glimt - Zorya 3:1

Jablonec - Cluj 1:0

Randers - Alkmaar 2:2


Tagovi

Konferencijska liga

Ostale Vijesti