Konačan pristanak: Dogovoren najskuplji transfer ovog ljeta

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.08.20. | 13:12

Njemački dragulj prelazi u London.

Transfer trakavica razvukla se poprilično dugo, o ovom prijelazu piše se i priča već mjesecima, ali sada dolazi i konačna finalizacija.

Kako prenosi njemački Bild, a i talijanski novinar specijaliziran za transfere Fabrizio Romano, uprava Bayer Leverkusena zadovoljna je posljednjom ponudom Chelseaja te će njihov igrač Kai Havertz od naredne sezone nositi plavi dres.

Ofenzivni veznjak postat će igrač londonskog velikana za 80 milijuna eura osnovice, na što će klub sa Stamford Bridgea isplatiti dodatnih 20 milijuna eura potencijalnih bonusa, što ovaj transfer čini najskupljim u ovom prijelaznom roku.

Gore spomenuti izvor govori kako je u tijeku usuglašavanje posljednjih detalja i odrađivanje papirologije, ali ono najbitnije je dogovoreno, a to je iznos transfera i cijena na koju će Apotekari ubrzo i službeno pristati.

Zasad rekord ovog ljeta drži Arthur i njegov odlazak iz Barcelone u Juventus za 72 milijuna eura, ali treba napomenuti da u suprotnom smjeru Miralem Pjanić ide za 60 milijuna tako da je efektivni iznos te trampe 12 milijuna eura.

Ako stavimo to postrani, zasad se Napoli najviše isprsio kada je jedan igrač u pitanju, a riječ je o napadaču Victoru Osimhenu koji je plaćen Lilleu 70 milijuna eura.

 

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kai Havertz

Ostale Vijesti