Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Komak djelo krasi: “Ja sam slovačke i hrvatske kulture, a Krstanović me kleveće, tužit ću ga!”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 17:38

Čelnik Zrinskog reagirao na pritužbe trenera BSK-a

U petak je na utakmici Zrinskog i BSK Bijelog Brda (1-0) u 27. kolu Prve nogometne lige došlo do incidenta, barem je tako tvrdio BSK-ov trener Denis Krstanović, koji je prepričao uvrede Ivana Komaka, vlasnika i čelnika Zrinskog.

"Smatram potpuno neprimjerenim, nekulturnim i primitivnim slaviti gol svoje ekipe držeći se za međunožje i okretati se prema našoj klupi, pa još i dodatno pokazivati 'bosanski grb’", između ostalog je rekao Krstanović.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dan kasnije za Sportalo se oglasio i Komak, koji tvrdi da će tužiti Krstanovića:

“Trener Bijelog Brda iznio je laži i već sam angažirao odvjetnika i idem s tužbom jer je riječ o vrijeđanju i klevetanju. Ja sam slovačke i hrvatske kulture, vjernik koji pet puta tjedno ide u crkvu i takve stvari mi nikada ne bi pale na pamet. Provjerite kod mojih igrača, ja se s njima šalim, pokušavam sve napraviti da imamo što bolju atmosferu, takvi seljački potezi nisu moja razina i to što je rekao jednostavno nije istina. Ne znam što, ili tko ga je instruirao da ovako nešto napravi, bolje da je pričao o pristupu njegove momčadi protiv Šibenika i pristupu protiv nas. Mene vodi vjera u Boga i bit ću prvi. Nisam istupao do sada s pričom o sucima, ali mi smo do sada imali jedan, a Šibenik devet penala. Jučer smo mogli ostati bez dva boda, promašili smo dosta šansi, ali ja se za svaku utakmicu spremam da može završiti svakako, no Božja volja je na našoj strani i to nije slučajno”, izjavio je Komak za Sportalo.hr. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan KomakNK Zrinski Jurjevac Osječko 1664Zrinski Osječko 1664BSK Bijelo BrdoPrva nogometna liga

Ostale Vijesti