ALBERT GEA/Action Images
ALBERT GEA/Action Images

Koeman: Teško je prihvatiti ovo, ne volim kada se fućka mojim igračima

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.09.21. | 08:27

Barcelona ove sezone ne spada u nogometni vrh.

Barcelona je sinoć doživjela još jedan težak poraz od Bayerna. Nakon 2:8 u četvrtfinalu Lige prvaka 2020., sada su na Camp Nou izgubili od Bavaraca 0:3 i potvrdili da više ne spadaju u najvišu kategoriju europskog nogometa.

"Danas smo na raspolaganju imali samo tri napadača. Taktički smo imali nekoliko dobrih dionica, pokušali smo popuniti prostor oko Lewandowskog. Ne mogu se žaliti na pristup. Postoji razlika u kvaliteti ne samo igrača na terenu, nego i onih na klupi. Kroz dvije do tri godine ovi mladi igrači postat će sve bolji", rekao je nizozemski stručnjak i podvukao uvodnu misao:

"Ovo je teško prihvatiti, ali to je tako".

Ipak sa samom igrom Koeman nije bio pretjerano nezadovoljan.

"Dobro smo krenuli, kod prvog gola nismo imali sreće, a kada protiv Bayerna primiš drugi onda je jasno da je utakmica više manje gotova. Bayern je jedan od kandidata za osvajanje naslova. Falilo nam je brzine, pokušali smo s mladim igračima koji su trebali donijeti dodatnu energiju, ali nije išlo".

Navijači Barcelone dosta su loše primili ovaj poraz te je momčad ispraćena s terena salvama zvižduka.

"Ne volim kada se fućka mojim igračima. Neki su bili prisiljeni igrati na novoj poziciji, ovo je bila prva utakmica Luuka de Jonga i prve minute Coutinha, Jordi Alba imao je sinoć temperaturu, nije bilo Aguera, Ansu Fatija, Dembelea, Braithwithea... Ako postoji problem, porazgovarat ćemo o njemu".



Tagovi

BarcelonaBayernLiga prvakaRonald Koeman

Ostale Vijesti