REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Koeman odlazi? Čeka se službena potvrda s Camp Nou

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.09.21. | 08:37

Marca tvrdi: Nizozemac je bivši

Još jedna utakmica, još jedno veliko razočaranje. Barcelona je na svom Camp Nou sinoć tek remizirala protiv Granade, završilo je 1:1. Blaugrana je bila u rezultatskom zaostatku od prve minute, a izjednačenje je stiglo tek pred sudačku nadoknadu. Bod Barci donio je Araujo, sklepana jedanaestorica jednostavno izgleda nedostojno igre kakvu iziskuje ime Barcelone. Koliko je Barcelona ove sezone slabija, najbolje se vidi po posljednjoj liniji koja je jučer startala u stoperskom tandem Garcia-Araujo, uz Baldea i Desta na bočnim pozicijama.

S takvim rosterom je teško ostvariti dobar rezultat, no cijenu lošeg ulaska u sezonu će platiti trener. Svega godinu dana od dolaska, Koeman je prema pisanju ugledne Marce - bivši. Presudio mu je jučerašnji remi, a nije pomogao ni visoki poraz od Bayerna na Camp Nou prošloga tjedna. Kako tvrdi list, kap koja je prelila čašu je bila izjava nizozemskog stručnjaka nakon jučerašnjeg remija.

‘’Tu smo gdje jesmo, imamo igrače kakve imamo i ovo je realno stanje stvari. No, vjerujem da će ti mladi igrači biti dobri za dvije, tri godine. Činjenica je da Barcelona više nije momčad kakva je bila prije osam godina” iskreno je progovorio Nizozemac i tako isprovocirao predsjednika Laportu da ga ukloni s pozicije trenera.

I dalje se čeka službena objava kluba, pitanje nasljednika je nepoznato. Neslužbeno se doznaje kako je na popisu nekoliko kandidata: Xavi, Conte, Pirlo, Cocu... pitanje je samo tko od njih uopće želi sjesti na vruću klupu stadiona Camp Nou.

Koemana mogu eventualno spasiti klauzule iz ugovora koje bi, u slučaju ranog raskida, obvezale Barcu da isplati svom treneru 13 milijuna eura.


Tagovi

Ronald KoemanBarcelonaJoan LaportaGranada

Ostale Vijesti