ALBERT GEA/Reuters
ALBERT GEA/Reuters

Koeman nakon 'demoliranja' Juventusa bez Messija: Moramo krenuti dalje, Depay je pokazao što može

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.08.21. | 08:19

Barca je odigrala sjajnu utakmicu (VIDEO).

Barcelona je jučer s 3:0 na stadionu Johan Cruyff nadvisila Juventus koji je igrao s najjačim sastavom i osvojila trofej Joan Gamper. To je bila prva utakmica Barcelone nakon što je Leo Messi i službeno napustio klub.

Na utakmici je briljirao novopridošli Memphis Depay koji je već u trećoj zabio prvijenac za novi klub, potom je asistirao Martinu Braithwaiteu iz kornrea za 2:0, a treći - i to prilično efektni - pogodak zabio je mladi Riqui Puig u sudačkoj nadoknadi.

"Normalno je da je svima teško nakon što klub napusti igrača poput Messija. No, moramo se okrenuti budućnosti, ne možemo više promijeniti tu situaciju. Moramo igrati dobro, pobjeđivati i puno raditi. Još i više nego prije. Postoje i drugi igrači u momčadi koji mogu igrati na Messijevoj pozicji", rekao je nakon utakmice trener Barcelone Ronald Koeman.

Koeman je pohvalio upravo Depaya iza kojega je sjajna debitantska utakmica...

"Potpisali smo Depaya koji je danas pokazao što može", rekao je Koeman i nastavio: "Veznjaci moraju zabijati više. Ako ti ode najbolji igrač svijeta, to će se sigurno osjetiti, no to moramo prihvatiti. Nema smisla plakati za prošlošću. Rezultat protiv Juventusa je jako dobar, no tek smo na početku".


Tagovi

Ronald KoemanBarcelonaLionel MessiMemphis DepayJuventus

Ostale Vijesti