REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Koeman Laporti: "S ovim igračima, ne možeš tražiti više od mene"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.10.21. | 19:38

Problemi, problemi i - još malo problema

Barcelona je u neviđenoj krizi, a treneru Ronaldu Koemanu trese se stolica. Kako i ne bi, kad je Blaugrana u posljednjih šest utakmica ostvarila jednu jedinu pobjedu. U Ligi prvaka ih je porazio Bayern (3:0), da bi onda uzeli samo po bod protiv Granade (1:1) i Cadiza (0:0). Nakon toga, konačno su slavili protiv Levantea (3:0), ali uslijedila su još dva poraza, kod Benfice (3:0) i madridskog Atletica (2:0).

A da je stanje na Nou Campu daleko od idealnog, dapače pristojnog, potvrđuje i izjava iz nedavnog razgovora između Koemana i predsjednika kluba Joana Laporte.

"S ovim igračima koje imamo tako je kako je, ne možeš zahtijevati puno više od mene", kazao je nizozemski strateg na klupi Culera.

Navodno je već nekoliko trenera Laporti reklo kako ne mogu doći u klub, a njemu se posebice svidio Chelseajev Thomas Tuchel, koji je, čini se, u ovom trenutku samo pusta želja katalonskog kluba.

Barcelona je na tablici La Lige deveta s 12 bodova iz sedam kola, dok se u svojoj skupini u Ligi prvaka nalazi na posljednjem mjestu s gol razlikom 0:6.



Tagovi

BarcelonaŠpanjolskaRonald KoemanJoan Laporta

Ostale Vijesti