Action images
Action images

Koeman: „Suarez je mogao ostati i uvjeriti me u suprotno“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.10.20. | 10:39

Novi trener Bracelone nije ostao dužan na primjedbe Urugvajca koji sada predvodi napad Atletico Madrida.

Novi trener Barcelone, Ronald Koeman, odgovorio je na optužbe Luisa Suareza da se cijeli klub, baš kao i sam trener, nisu korektno ponijeli prema njemu.

Suarez je ovog ljeta otišao u Atletico, odmah je u svojem prvom nastupu (dva pogotka i asistencija u prvih 20-ak minuta) pokazao kako će Simeone od njega imati velike koristi. Iako mnogi uvjeravaju kako je Atletico za njega idealan izbor, Suarezova najveća želja bio je Juventus. Ipak, na sreću svih navijača 'onog drugog' kluba u Madridu.

Ono zbog čega se ponovno podigla prašina je posljednja izjava Ronalda Koemana. Naime, Nizozemac je izjavio kako je Suarez, što se njega tiče, mogao ostati u klubu:

„U njegovom slučaju, ja sam mu odmah rekao kako trenutno nije prvi izbor s čime se on nije tako lako složio. S druge strane, nikad mi zbog toga nije radio nikakve probleme“, istaknuo je Koeman pa nastavio:

„Normalno je trenirao. Kad je napokon donio odluku da odlazi ja sam mu rekao kako će u tom slučaju biti kao i svi drugi igrači i da će se imati prilike pokazati i uvjeriti me u suprotno“

Dakle, da je htio, Suarez je mogao ostati u klubu.

„Dobar sam s Luisom, ali jednostavno momčad treba nekad pomladiti. Ansu i Pedri imaju 17 godina, a tu su još Ronald Arauju, Trincao i Sergino Dest. Sve su to mladi dečki koji se bore i zaslužuju minute“, dodao je Nizozemac.

Osvrnuo se novi trener Barcelone i na činjenicu da je Lionel Messi zauzeo stav kako podržava Luisa Suareza:

„To je normalno, pogotovo kad znamo da im se supruge i djeca druže nevezano za nogomet. Rekao sam Messiju kako ga razumijem, ali to je odluka kluba i ne može se promijeniti“


Tagovi

transferiLuis SuarezRonald Koeman

Ostale Vijesti