Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Klub za koji nastupa Ante Vukušić izbačen iz lige, vraća li se "sinjski dijamant“ u HNL?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 13:30

Disciplinska komisija bila je nemilosrdna.

Danas je stigla konačna i dugo očekivana odluka Disciplinske komisije Nogometnog saveza Srbije: Kolubara je izbačena iz Mozzart Bet Superlige! Odlukom nije izravno poslana u niži rang, već joj je oduzeto devet bodova, čime je i matematički izgubila šansu da se spasi u posljednjem kolu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema novom izgledu ljestvice, Kolubara ima 29 bodova i pala je na posljednje mjesto, iza Mladosti GAT, koja je jučer na zelenom terenu ostala bez šansi da sačuva superligaški status.

Kao što je ranije objavljeno, Disciplinska komisija pokrenula je postupak protiv klubova zbog dojave UEFA da su sumnjive utakmice Mladost GAT – Kolubara i Kolubara – Spartak u Mozzart Bet Superligi i RFK Novi Sad – Radnički Novi Beograd u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Bodovi su oduzeti samo Kolubari, dok su Spartak i Mladost GAT prošli s financijskim kaznama od po tri milijuna srpskih dinara, što je nešto više od 25 tisuća eura.

Ova vijest posebno je zanimljiva zato što dres Kolubare nosi Ante Vukušić. Popularni „sinjski dijamant“ ove je sezone zabio četiri pogotka, a s obzirom na to da će momčad iz Lazarevca sigurno u niži rang, izgledno je da Vukušić ne produži ugovor koji mu traje do kraja lipnja i postane slobodan igrač. Tko zna, možda je konačno sazrijelo vrijeme da se nakon 11 godina inozemstva vrati na hrvatske terene.

Pored Vukušića, za Kolubaru igraju i još dva poznata lica iz Hrvatske nogometne lige. Prvi je bivši napadač Splita i Dugopolja Dražen Bagarić, a tu je još i Ivan Tatomirović, bivši stoper zaprešićkog Intera. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mozzart Bet Super lige SrbijeSuperliga SrbijeAnte Vukušić

Ostale Vijesti