Klopp poludio zbog Wernera i sprema se opustošiti Wolvese za 110.000.000 funti

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.06.20. | 10:30

Dva imena vrlo su zanimljiva treneru Redsa.

Engleski mediji pišu kako se Liverpool odlučio pojačati u Wolverhamptonu i za dvojicu igrača Vukova sprema se ponuditi 110.000.000 funti! Riječ je o Rubenu Nevesu i Adami Traoreu, a Klopp se nada kako će njih dvojica malo proširiti konkurenciju u prvoj momčadi budućeg prvaka Engleske.

Redsima je potrebna širina u momčadi za napad na svim frontovima, jer se ovo ljeto sprema egzodus s Anfielda, Xherdan Shaqiri i Adam Lallana gotovo sigurno odlaze, a Gini Wijnaldum, Naby Keita i Divock Origi su pod velikim znakom upitnika za sljedeću sezonu.

Klopp je veliki obožavatelj rada Nuna Espirita Santa u Wolverhamptonu i sprema se ukrasti mu dvije najveće zvijezde.

Traore se prošle zime spominjao kao velika želja Barcelone, a sam Klopp nekoliko puta ga je nazvao „nevjerojatnim“ tijekom tekuće sezone. Zasad ima samo četiri gola i sedam asistencija kraj svog imena, ali Nijemac je oduševljen njegovom brzinom i smatra kako će se njegove hitre noge sjajno uklopiti u potentan napad Redsa.

Neves je već dugo u Engleskoj, stigao je još 2017. godine i pomogao je vratiti Wolvese u Premier ligu, a sad želi novi izazov u karijeri.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

NogometWolverhamptonRuben NevesAdama TraoreJurgen Klopp

Ostale Vijesti