PIXSELL
PIXSELL

Ključni dani za nekadašnjeg dinamovca: Žele ga velikani, ali Nijemci ne odustaju od toga da ga zadrže

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 19:52

Sljedećih dana 25-godišnji veznjak i Leipzig ponovno će krenuti u pregovore kako bi se pokušali dogovoriti, kaže Romano

Kako javlja Fabrizio Romano, novinar specijaliziran za transfere, doći će do nove runde pregovora između Leipziga i Danija Olma za obnovu ugovora španjolskog reprezentativca i nekadašnjeg dinamovca. Leipzig pokušava uvjeriti Danija da ostane unatoč tome što ga navodno i Barcelona želi u svojim redovima. Doduše, Katalonci bi voljeli da Dani ne produži ugovor, da ga odradi još godinu dana koliko mu je preostalo (trenutačni ugovor mu vrijedi do ljeta 2024. godine) pa da se kao slobodan igrač bez odštete vrati u svoj katalonski klub.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osim Barcelone, zainteresirani su, prema pisanju stranih medija, i Bayern i Borussia Dortmund, a hoće li se baciti u konkretnu bitku za njega, nakon što odrade bitku za naslov prvaka, vidjet ćemo.

Sljedećih dana 25-godišnji veznjak i Leipzig ponovno će krenuti u pregovore kako bi se pokušali dogovoriti, kaže Romano.

Sam Olmo je na tu temu prije nekog vremena rekao: "Sve ćemo znati u narednim tjednima."

Podsjetimo, Olmo je u Red Bull Arenu stigao 2020. godine iz zagrebačkog Dinama. Iz nižih kategorija Espanyola otišao je u one Barcelone, a 2014. i u hrvatsku momčad u kojoj je sjajnim izvedbama postao jedan od miljenika navijača. (eg)




Tagovi

Dani OlmoLeipzigRB LeipzigBundesligaBarcelona

Ostale Vijesti