Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Kišni tmurni dan popravit će vam Žuti i Germania s najvećim tečajevima

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 31.03.22. | 10:24

Tri jedinice na kojima se ne pada

Nakon niza sunčanih dana dostigla nas je i kiša. Da tmurno vrijeme ne dolazi samo pomislili bi kad pogledate i današnju ponudu. No, da nije sve crno i sivo pobrinula se Germania.

Germania iz ponude kao i svakog dana donosi poklone u najvećim tečajevima. Danas tu imamo što bi se reklo svega po malo. Tko voli košarku ima KK Split, ljubitelji tenisa bit će zadovoljni tečajem na pobjedu Medvedeva, a našao se i jedan par za nogometne fanove.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ESBJERG – HOBRO (18:00) JEDINICA 2.30

Iako je ovdje riječ o dvije poprilično slabašne momčadi iz drugog razreda danskog nogometa, ako ništa, ovi timovi vole igrati na golove. U prošlom, prijateljskom dvoboju je završilo rezultatom 3:2, s time da ovog puta valja uzeti u obzir da je ipak riječ o utakmici koja puno toga nosi sa sobom. Ebjerg ne smije izgubiti, inače mu prijeti treća liga, dok će Hobro i s bodom biti zadovoljan.

KK SPLIT – MEGA MOZZART (18:00) JEDINICA 2.20

Iako je Split zajedno s Krkom prikovan na samo dno ABA lige, nije ni Mega u nekoj puno boljoj poziciji. Imaju tri boda više od naših predstavnika i formu koja je u crvenom. U posljednjih pet susreta u ovom natjecanju upisali su ravno pet poraza. Split je pak u maloj seriji, nakon pobjeda nad Mornarom i Borcem računaju da bi na Gripama mogli upisati pobjedu protiv blagih favorita iz Srbije.

MEDVEDEV – HURKACZ (15:00) JEDINICA 15:00

Rus protiv Poljaka. Medvedev je možda teniski as #1 kada govorimo o formi u posljednjih godinu dana, ali Hurkacz je taj koji je prošle godine osvojio Miami i zagospodario tenisom na Floridi barem na godinu dana. Sada ima priliku dokazati kako prošlogodišnji niz nije bio slučajan. Težeg protivnika nije mogao dobiti.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania bonGermania CasinoGermania CupGermania daje najveće tečajeveGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danSponzorira Germania Sport Kladionicakladionice

Ostale Vijesti