REUTERS/Stoyan Nenov
REUTERS/Stoyan Nenov

Kepčija ga je htio u Hajduku, sad bi mogli surađivati na Koševu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 01.02.22. | 12:41

Napadač je prije nekoliko dana postao slobodan igrač

Zimski prijelazni rok 2020. godine u Hajduku nije bio atraktivan možda kao ova dva nakon, ali se kao i uvijek špekuliralo o raznim imenima. Tragali su tad na Poljudu za napadačem koji bi osim golova, u budućnosti donio je i dobru zaradu. A jedno tih imena bilo je ono Hamze Čatakovića koji je igrao onda u Trenčinu. Njegov tadašnji klub tražio je puno za pravo otkupa nakon posudbe zbog čega je tadašnji sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija odustao od njegove akvizicije.

Čatakovića je prošlog ljeta Slovačku zamijenio Bugarskom gdje je igrao za CSKA Sofiju koja je izbacila Osijek u kvalifikacijama za grupnu fazu Konferencijske lige. U glavnom gradu Bugarske zadržao se sve do 30. siječnja ove godine kad je raskinuo ugovor s CSKA. U pola godine tamo upisao je 12 nastupa i zabio tek jedan gol, ali taj jedan bio je protiv Rome.

Nakon raskida ugovora s Bugarima u BiH medijima počelo se špekulirati o novom klubu 25-godišnjeg napadača. Tako Sportsport.ba donosi informaciju da bi se suradnja Kepčije i Čatakovića ostvariti.

Kepčija je trenutno sportski direktor Sarajeva, matičnog kluba BiH napadača. Na Koševu tragaju za pojačanjima, a sve glasnije se spominje i ime Hamze Čatakovića kojeg su htjeli dovesti i na ljeto kad se on odlučio okušati u CSKA. Sad bi se to i moglo ostvariti s obzirom da bi ga dobili kao slobodnog igrača bez odštete. 


Tagovi

Hamza ČatakovićFK SarajevoIvan Kepčija

Ostale Vijesti