Kepa objasnio zbog čega nije želio napustiti igru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.02.19. | 07:30

Vratar Chelseaja ponudio objašnjenje.

Veliki skandal koji se dogodio jučer na utakmici finala FA Kupa između Manchester Cityja i Chelseaja je obišao svijet. Naime, pri samom kraju produžetka trener Chelseaja Maurizio Sarri poželio je zamijeniti vratara Kepu Arrizabalagu koji se prije toga žalio na ozljedu. Poželio je talijanski trener umjesto njega uvesti Willyja Caballera, ali je Kepa odbio izaći iz terena. Sve je to trajalo nekoliko minuta nakon čega je trener kluba sa Stamford Bridgea 'otkazao' izmjenu te je potpuno 'poludio' na svojoj klupi.

Cijela situacija digla je ogromnu prašinu u cijelom svijetu, a nakon svega oglasio se i sam Kepa.

„Razočaran sam i tužan što nismo osvojili naslov, ali borili smo se do kraja utakmice protiv sjajne momčadi. Nastavit ćemo raditi da budemo jači.

Također bih htio razjasniti neke stvari oko današnje utakmice:

Prije svega, žalim sve što se dogodilo na kraju produžetka, u niti jednom trenutku nije bila moja namjera nepoštivanje trenera ili bilo koje njegove odluke. Mislim da je sve bilo pogrešno shvaćeno u visokom naboju i u zadnjim trenucima utakmice za naslov. Trener je mislio da nisam u mogućnosti nastaviti utakmicu i moja namjera je bila da mu objasnim da sam u dobrom stanju, da mogu i dalje pomagati momčadi dok medicinsko osoblje koje mi je dalo pomoć nije došlo do klupe i prenijelo poruku treneru. Žao mi je zbog slike koja je bila projicirana, ali nije bila moja intencija poslati tu sliku i ispričavam se zbog toga“, napisao je vratar Chelseaja na svojem Instagramu.

 

 

Sličnu poruku rekao je i sam Sarri nakon utakmice.

„Krivo sam razumio u čemu je problem, a cijelu sam situaciju shvatio tek kada je liječnik stigao na klupu. Bio je to veliki nesporazum jer sam mislio da vratar nije u stanju braniti jedanaesterce zbog ozljede, ali ozljede nije bilo“, izjavio je talijanski trener.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kepa Arrizabalaga

Ostale Vijesti