Kepa jednom nogom na odlasku iz Chelseaja, zamjena stiže iz hit momčadi Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.02.20. | 09:18

Španjolac je pao u nemilost Franka Lamparda.

Kepi Arrizabalagi dani su na Stamford Bridgeu odbrojani.

Vratar Chelseaja jedno je od najvećih razočaranja ove sezone, među golmanima je sa najmanjim postotkom obrana, a cijelu aktualnu sezonu je indisponiran među vratnicama. Trener Frank Lampard izgubio je strpljenje s 25-godišnjakom te ga je minulog vikenda posjeo na klupu, zamijenivši ga 38-godišnjim veteranom Willyem Caballerom.

Iz tog razloga, 'Bluesi' su spremni ovog ljeta otpustiti mladog Baska, prenosi Goal, a na njegovo mjesto planiraju dovesti golmana lanjske hit momčadi Europe. Spomenuti izvor tvrdi da je londonska momčad postala glavni kandidat za Ajaxova golmana, Andrea Onanu.

Izdanak Barcine škole, La Masije, neko je vrijeme bio u kombinacijama oko povratka na Camp Nou, međutim, Marc-Andre Ter Stegen drži 'jedinicu', a najbolje godine su tek pred njim. Iz tog razloga, kamerunski vratar ne želi otići u Kataloniju jer se ne bi naigrao, a sljedeći na listi prioriteta je Premiership.

Lanjski polufinalist Lige prvaka ne bi radio probleme 23-godišnjem golmanu, ukoliko bi se Roman Abramovich u konačnici odlučio na angažman Onane, nakon što bi se riješio 80 milijuna eura plaćenog Kepe, trenutno najskupljeg vratara na svijetu.

Onana se pokazao kao vratar s odličnom tehinkom i pregledom igre te bi se jako dobro uklopio u mladu momčad Franka Lamparda.

Osim Kamerunca, Chelsea jednim okom promatra i Burnleyevog Nicka Popea te Lilleovog Mikea Maignana. Ipak, Onana favorit broj 1 kao nasljednik Kepe.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Andre OnanaKepa Arrizabalaga

Ostale Vijesti