Kek o tihom bojkotu Armade: Imaju pravo reagirati kada nismo dobri

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.04.16. | 11:58

Rijeka je jučer s 3:0 na Rujevici pobijedila Zagreb i tako se vratila pobjedama nakon prilično neuspješnog razdoblja.

Riječani su podsjetimo, neočekivano zaustavljeni u polufinalu Kupa i izgubili dva boda u borbi za naslov prvaka u susretima protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Rijeka potopila Zagreb, Armada šutjela zbog rezultata iz Koprivnice

Nije to najbolje 'sjelo' navijačima Rijeke, koji su svoje nezadovoljstvo rezultatima iskazali jučerašnjom tišinom na utakmici protiv Zagreba do 60. minute. Armada je na tribinama objesila transparent:

Danas ćemo navijati kako ste vi u KC igrali!!“.

Navijači su transparent skinuli tek od 60. minute, a razumijevanje za to iskazao je nakon utakmice u kojoj je njegova momčad slavila s 3:0 trener Rijeke, Matjaž Kek.

Navijači imaju pravo reagirati kada nisi dobar. Oni su to napravili na način koji je meni prihvatljiv. Nismo zaslužili podršku u jednom trenutku. Kada smo odnosom i golovima pokazali da možemo, znamo i želimo i oni su se vratili. Važno je bilo vratiti se pobjedama“, poručio je Kek, zadovoljan što se 18. prvenstvenim slavljem njegova momčad vratila pobjedama.

Ovo je pobjeda koja nam je dobro došla nakon zadnja dva rezultata. Zasluženo smo pobijedili, moglo je biti i više, vidjelo se u nekim trenucima i nervoza. Čestitam igračima“, istaknuo je strateg Rijeke.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

navijačiMatjaž Kek

Ostale Vijesti