Katarci su 2012. željeli dovesti Modrića u Pariz, ali im je Veratti bio jeftiniji

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.11.17. | 12:37

Nisu pogriješili...

Legendarni bivši brazilski nogometaš Leonardo Nascimento de Araujo, poznatiji kao Leonardo, 2011. je postavljen kao sportski direktor PSG-a, neposredno nakon što je pariški klub preuzeo katarski konzorcij.

Brazilac je u intervjuu za francuski Canal+ izjavio kako je 2012. u redove PSG-a želio dovesti Luku Modrića iz Tottenhama, ali je katarski Emir, Tamim bin Hamad Al Thani stavio veto i odlučio se za puno jeftinijeg Marca Verattija iz Pescare.

Već smo doveli Thiaga Silvu i Zlatana Ibrahimovića tako da nam je Modrić bio preskup. Stoga smo se odlučili na jeftiniju opciju i vjerujemo da s Verattijem nismo pogriješili“, rekao je Leonardo.

Veratti je tog ljeta stigao u Pariz za cijenu od 12 milijuna eura, a Modrić je naposljetku prešao na Santiago Bernabeuu za 30. Danas 24-godišnji Veratti prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura, a 32 godišnji Modrić 42.

Leonardo, koji danas vodi turski Antalyaspor, izjavio je kako je on 2011. pokušao dovesti i Neymara iz Santosa.

„Već je tada pokazivao naznake da bi mogao postati igrač kakav je danas, ali tada je bila ideja da će ostati u Brazilu do 2014.“, rekao je bivši brazilski veznjak.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Luka ModrićMarco Verratti

Ostale Vijesti