Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Karoglanu izostanci zadaju glavobolje, sedam igrača nema za Goricu, a Livaji i Mlakaru prijeti treći žuti uoči derbija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.10.22. | 08:46

Protiv Gorice bi minutažu mogli dobiti opet neki mlađi igrači

Slavio je Hajduk u Cvetkovcu s 5:1 i plasirao se u osminu finala Kupa, a već u subotu ih čeka 13. kolo HNL-a i gostovanje kod Gorice. U najavama i prije utakmice Kupa trener Mislav Karoglan govorio je kako zdravstveno stanje momčadi nije najbolje. Na utakmicu Kupa nisu putovali Marko Livaja, Chidozie Awaziem, Toni Borevković, Josip Elez, Lovre i Nikola Kalinić, Lukas Grgić i David Čolina od standardnih prvotimaca.

Neki od njih će biti spremni za Goricu, ali svejedno će Karoglanu nedostajati sedam igrača zbog suspenzija i ozljeda. Stefan Simić razbio je glavu u Cvetkovcu i preskočit će ovu utakmicu, a od ranije su ozlijeđeni Nikola Kalinić, Grgić, Borevković, Čolina i Lovre Kalinić koji se ozlijedio protiv Varaždina.

(4.40) Gorica (3.50) Hajduk (1.85)

Zbog žutih kartona nema Marca Fossatija i Gerga Lovrencsicsa, a Kristian Dimitrov je suspendiran zbog crvenog protiv Tehničara. Dodatnu glavobolju Karoglanu zadaje i situacija u kojoj bi mogao ostati bez napadača pred Dinamo. Naime, Jan Mlakar i Marko Livaja imaju po dva žuta kartona pa im prijeti treći protiv Gorice i preskakanje derbija na Poljudu.

Tako bi protiv Gorice novu priliku za dokazivanje mogli dobiti ponovno neki od mlađih igrača. (rv)

HNL, 13. kolo

Petak, 14. listopada

Šibenik – Slaven Belupo, 18.00

Subota, 15. listopada

Osijek – Istra 1961, 16.55

Gorica – Hajduk, 19.05

Nedjelja, 16. listopada

Dinamo – Varaždin, 15.00

Rijaka – Lokomotiva, 17.10



Tagovi

HajdukHNLHNK GoricaMislav Karoglan

Ostale Vijesti