Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Kapetan ostaje u Varaždinu još tri godine!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.10.23. | 18:26

Svojim je pogocima Varaždinu ove sezone direktno donio šest bodova, a trenutno jako dobro kotira i u izboru za pogodak sezone...

Svi navijači Varaždina sigurno će biti presretni najnovijim vijestima iz kluba koje kažu da je Igor Postonjski potpisao novi trogodišnji ugovor! Kapetan varaždinskog prvoligaša i jedan od najboljih izvođača prekida u HNL-u ove sezone igra u sjajnoj formi, a budući da u klubu uživa sjajan status – kojeg je, valja naglasiti, sam mukotrpno zaradio – ovakva vijest zapravo nije nikakvo iznenađenje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Postonjski ima 28 godina, u Varaždinu je od siječnja 2021. godine, a prije toga je branio boje Zagorca, Inter Zaprešića, Gorice i Rijeke. Cijelo vrijeme otkako je stigao u klub je neizostavan član udarnih 11, s tim da je veliki dio prošle sezone propustio nakon teškog loma noge kojeg je nažalost pretrpio u 5. kolu HNL-a kad je njegova momčad odigrala 2-2 s Osijekom u Gradskom vrtu.

Od početka ove sezone Postonjski je opet 'onaj stari'. U osam prvenstvenih kola postigao je četiri pogotka, s tim da je dvaput postigao jedini pogodak na utakmici (Istra 1961, Gorica), što bi u prijevodu značilo da je Varaždinu direktno donio šest bodova. Osim toga, Postonjski je autor jednog od najljepših pogodaka u dosadašnjem dijelu prvenstva kad je s 25 metara fenomenalno zabio za potvrdu pobjede njegovog Varaždina protiv Rudeša (2-0) u četvrtom kolu.

U dresu Varaždina je dosad (HNL, 1. NL, Kup) skupio 62 nastupa i 13 pogodaka, dok je u HNL-u (Inter Zaprešić, Varaždin) na 138 nastupa i osam pogodaka. (G)




Tagovi

NK VaraždinVaraždinHrvatska nogometna ligaHNLIgor Postonjski

Ostale Vijesti