Kaos u Gijonu: Isco spašavao Real u posljednjim sekundama protiv Sportinga (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.04.17. | 18:20

Španjolac je sam donio tri boda Realu…

U 32. kolu LaLige, Real Madrid slavio je u sudačkoj nadoknadi na gostovanju kod Sportinga rezultatom 3:2 u odličnoj i napetoj utakmici koja je cijelo vrijeme mirisala na kiks Kraljevskog kluba.

Zinedine Zidane na travnjak je izveo praktički drugu postavu, a u 14. minuti stvari su krenule nizbrdo za goste kada je Duje Čop nakon sjajne asistencije Vesge doveo Sporting u vodstvo. Ipak, Real se brzo vratio, zahvaljujući Iscu, najboljem igraču utakmice – u 17. minuti Španjolac je zabio fantastičan pogodak za 1:1.

Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao.

Na početku drugog poluvremena, novi šok za Real – Vesga je glavom prebacio Casilla za novo vodstvo Sportinga. Međutim, Real se ponovno brzo vratio utakmicu, u 59. minuti susreta Morata je glavom pogodio za izjednačenja.

Real je do kraja utakmice stvarao priliku za prilikom, ali lopta nikako nije htjela u mrežu. I kada se već činilo da će Sporting otkinuti dva boda Reala i zakomplicirati utrku za naslov prvaka, ukazao se Isco koji u sudačkoj nadoknadi spašava Real sjajnim udarcem za 3:2.

LaLiga, 32. kolo:

Sporting – Real 2:3

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Isco

Ostale Vijesti