KalVARija Gorice, Drožđek iz jedanaesterca zabio za pobjedu Varaždina (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.07.20. | 21:47

VAR je gostima donio jedanaesterac, a domaćinu uzeo

U prvih 45 minuta gledali smo jednu dobru utakmicu, ali pogodaka nije bilo.

Valja istaknuti gredu Babeca, dobar pokušaj Mudrinskog i dalekometni pušaj Suka, ali domaćin nije uspio do pogotka.

Gosti su tek jednom zaprijetili preko Teklića, ali posuđeni igrač Hajduka nije najbolje izveo slobodan udarac.

U nastavak utakmice bolje ulaze gosti. Varaždin je imao inicijativu, a najbolju priliku imao je Obregon. Ipak, Jovičić je u toj istoj 53. minuti bio dobro reagirao pa do promjene rezultata nije došlo.

Utakmica se smirila, oba sastava su imala neke (polu)prilike, ali ništa od toga nije bilo konkretno.

U 74. minuti, Varaždin dolazi do vodstva. Nakon pregleda VAR-a, loptu je na bijelu točku namjestio Drožđek koji silovito tuče i šalje loptu u jednu, a vratara Kahlinu u drugu stranu. Valja naglasiti kako su domaćini glasno prosvjedovali protiv ove odluke, a epilog njihovih prigovora bio je taj da je Dvorneković dobio žuti karton ikao je u tim trenucima bio van terena.

 

 

U 80. minuti – Penal za Goricu! Ndiaye je pao, sudac pokazao na bijelu točku, ali nakon provjere VAR-a Župan je promijenio svoju odluku pa tako Gorica neće imati priliku stići do poravnanja s bijele točke.

Do kraja utakmice valja istaknuti veliku priliku Suka, a iako je četvrti pomoćnik produžio utakmicu za čak sedam minuta, promjene na semaforu više nije bilo.

S ovom pobjedom Varaždin je i matematički osigurao ostanak u ligi, neće ni u dodatne kvalifikacije, dok je Gorica ostala na šestom mjestu.

(foto: Matija Habljak/PIXSELL)

 


Tagovi

Domagoj DrožđekNK VaraždinHNK Gorica

Ostale Vijesti