REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Kalinić donio Tudoru pobjedu, a onda odgovorio Talijanima na pitanje o svojoj budućnosti

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.01.22. | 08:19

Čini se po njegovim riječima da neće brzo kući

Verona je ugostila Bolognu u 23. kolu Serie A i slavila s 2:1. Junak susreta bio je nekadašnji hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić koji je golom u 85. minuti donio pobjedu momčadi Igora Tudora. Kalinić je u igru ušao u 74. minuti i zabio gol nakon deset minuta igre na ubacivanje Lasagne.

Bio mu je to četvrti ovosezonski pogodak, a Verona je skočila na deseto mjesto s 33. boda. Nakon susreta odgovarao je na pitanja novinara.

„Važno je što smo od prve do zadnje minute bili na pravoj razini. Želimo i dalje nastaviti tako. Uvijek igramo s velikom željom za pobjedom bez obzira na ime protivnika. To je zasluga cijele momčadi, svi moramo sudjelovati u obrani i napadu“, rekao je nakon utakmice.

Kalinić se još prošlog ljeta spominjao kao najizglednije pojačanje Hajduka ove zime, no njegov dolazak još uvijek nije izvjestan. Njegovo ime zazivalo se i potvrđivalo što direktno, što indirektno od čelnika kluba do navijača, ali sudeći po njegovim riječima nakon utakmice možda se to neće dogoditi ove zime. On ima s Veronom ugovor do kraja sezone, a talijanski novinari su ga pitali što će u budućnosti.

„Dobro mi je ovdje u Veroni, sad ima još pet mjeseci, pa ćemo vidjeti“, izjavio je za Sky nakon utakmice.

No, da bi možda moglo doći do i zimskog povratka kući nagovijestio je Igor Tudor u izjavi nakon utakmice kad je odgovorio o statusu Kalinića.

„On je pravi igrač. Njegovu karijeru nema potrebe komentirati. Pričat ćemo ovih dana. Ne mogu mu ništa reći ili sugerirati. Vidjet ćemo, odlučit ćemo u sve u dogovoru s klubom“, zaključio je Tudor.


Tagovi

Nikola KalinićHellas VeronaVeronaHajduk

Ostale Vijesti