REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Kakav peh! Tek što se vratio na teren, Rog zadobio novu tešku ozljedu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.08.21. | 17:56

Povremeni hrvatski reprezentativac baš nema sreće

Marko Rog veliki je dio prošle sezone svog Cagliarija propustio zbog rupture ligamenta, s terena je izbivao od prosinca do lipnja, da bi ga sada dočekao novi peh.

Naime, kako javlja Tuttomercato, 26-godišnjak je jučer zbog povrede izašao s terena u prijateljskoj utakmici protiv njemačkog Augsburga, svojoj prvoj nakon pauze, a potom saznao kako je obnovio ozljedu operiranu zimus. Da ima potpunu rupturu desnog križnog ligamenta, pokazali su pregledi u klinici Korian u Quartu Sant’Elena.

Za mladića iz Nedeljanca, koji je u počeo trenirati 6. lipnja, to, nažalost, znači novu pauzu i post od utakmica. Veznjak ove godine nije još sudjelovao u službenoj utakmici talijanskog kluba, zadnju je odigrao još u prosincu 2020. protiv Rome i prošlu natjecateljsku godinu zaključio sa skromnih 14 ligaških nastupa i nešto više od 1100 odigranih minuta.

Rog, nekadašnji član RNK Splita i Dinama, u Cagliariju je od srpnja 2019., kada je u momčad stigao na posudbu iz Napolija. Klub ga je odlučio otkupiti prošlog ljeta za nešto više od 14 milijuna eura, a za člana Serije A dosad je nastupio ukupno 48 puta. U dresu Hrvatske ima 21 nastup, a posljednji je bio u studenom prošle godine protiv Portugala.


Tagovi

Marko RogCagliari

Ostale Vijesti