KAD TE UZMU NA ZUB: Čuveni Nijemac na klupi Rumunjske pobjesnio na novinara nakon predstave na press konferenciji! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.08.17. | 17:10

Traje rat između Dauma i rumunjskih novinara...

Christoph Daum, 63-godišnji izbornik rumunjske nogometne reprezentacije, znao je viđati i bolje dane u svojoj dugoj trenerskoj karijeri.

Rumunjska u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji trenutno zauzima tek četvrto mjesto skupine E, sa četiri boda zaostatka za Danskom i Crnom Gorom, te čak deset za prvoplasiranom Poljskom. Tek jedna pobjeda u šest susreta dovela ga je „na pik“ rumunjskih novinara, koji ga redovito ne štede na press konferencijama.

Na jednoj od njih Daum je izgubio inače nevjerojatno strpljenje, pa je Nijemac na prozivci o svojoj budućnosti na klupi Rumunjske ljutito izjavio kako je on „veći Rumunj“ od tamnošnjih novinara, te da su njihove novine i publikacije dobre isključivo za „umatanje ribe“.

No, Nijemac je podcijenio karakternost tih većih medija kojima se „drznuo“ odbrusiti, pa je na pressici uoči susreta s Armenijom novinar Gazete Sporturilor odlučio stvari odvesti dalje. On je donio štap za ribolov i pokušao ga uručiti Daumu, no ovaj nije bio previše oduševljen „poklonom“ dotičnog novinara.

„Pokušavate li vi započeti humorističnu seriju ili želite pričati o nogometu“ ljutito ga je upitao Daum.

„Kada mislite postati sportski novinar; ili se možda želite baviti nečim drugim? Ovo nema veze s nogometom, samo želite stvarati lakrdiju“ dodao je izbornik Rumunjske.

Srećom, stvari nisu otišle dalje od toga, inače je novinar mogao dobiti štap nazad, ali ne kao poklon…

(Foto: screenshot)


Tagovi

Christoph DaumRumunjska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti