Juventus pobjedom otvorio Seriu A (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.08.19. | 19:59

Aktualni prvak očekivano do bodova na startu.

Juventus je novu sezonu Serie A otvorio pobjedom na gostovanju protiv Parme rezultatom 0:1. Od samog početka susreta Juve je krenuo po tri boda, u prvih 20-tak minuta su stvorili par izglednih prilika, ponajviše preko Cristiana Ronalda.

U 21. minuti Douglas Costa je izveo korner, vratar Sepe boksa loptu na rub šesnaesterca ravno na nogu Alex Sandra, koji puca, a Chiellini se najbolje snalazi u kaznenom prostoru te mijenja smjer lopti za vodstvo Stare dame.

 

 

Juventus je nakon pogotka nastavio stiskati domaćina, a u 29. minuti Ronaldo propušta sjajnu priliku za povećanje vodstva. Samo šest minuta poslije Portugalac postiže pogodak, no sudac ga opravdano poništava zbog zaleđa. Do kraja poluvremena smo vidjeli još par prilika, ali se rezultat nije mijenjao te se na odmor otišlo s vodstvom gostiju od 0:1.

U drugom poluvremenu Juventus je potpuno umrtvio igru i onemogućio protivnika da stvori bilo kakvu opasnost ispred vratar Szczesnyja. Cristiano Ronaldo je imao dvije izgledne prilike, no ostao je bez gola na otvaranju sezone.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Giorgio Chiellini

Ostale Vijesti