Jurić sve dalje od Europe, presudio mu igrač koji je jednom nogom van Napolija (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.06.20. | 21:30

Jedan promašeni zicer njegovog igrača mogao bi hrvatskog trenera proganjati do kraja sezone.

Dvadeset i sedmo kolo Serie A donijelo je okršaj izravnih suparnika za mjesto u Europi sljedeće sezone. Šestoplasirani Napoli stigao je u gosti Veroni, koja je uoči ovog susreta imala tek bod zaostatka. Nažalost po domaćina, koje s trenerske klupe vodi Ivan Jurić, nisu uspjeli otrgnuti bod svježem osvajaču Kupa, a konačan rezultat bio je 0:2.

Utakmica je bila vrlo neizvjesna, dvije ravnopravne momčadi imale su sjajne prilike, a hrvatski strateg ima za čime žaliti jer im je (opravdano) poništen jedan gol zbog igranja rukom Faraonija, a ponajviše za prilikom Valerija Verrea u 23. minuti kada je sam, nečuvan s dva metra glavom gađao preko okvira gola.

 

 

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 38. minuti kada je Arkadiusz Milik glavom poentirao nakon Politanovog kornera za 1:0. U odličnoj formi igra poljski napadač koji je, prema napisima Corriere della Sera jednom nogom van Napulja jer odbija produžiti ugovor, a za njim su konkretan interes pokazali Atletico i Tottenham.

 

 

Točku na i postavio je Hirving Lozano, koji je u igru ušao u 84. minuti, a nakon još jednog kornera poentirao glavom na asistenciju Ghoulama.

 

 

Desetoplasirani Cagliari srušio je SPAL u trećoj minuti sudačke nadoknade. Hrvatski reprezentativac Marko Rog opalio je 'bombu' s dvadeset i pet metara, golman je teškom mukom odbio njegov udarac, a u nastavku glavom zabija Giovanni Simeone za minimalnih 1:0.

Napoli je ostao na šestom mjestu s 42 boda, tri manje i utakmicu više od Rome, Verona je ostala na osmom mjestu s 38 bodova, Cagliari ima tri boda manje, dok je SPAL pretposljednji s tek 18 bodova, jako daleko od zone spasa.

 

(Foto: REUTERS/Alberto Lingria)


Tagovi

Ivan JurićMarko RogAmir RrahmaniSPAL

Ostale Vijesti