REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Jurić: “Srećom da mi Vlašić prije utakmice nije rekao da ga boli trbuh, a bio bi mi san vratiti se”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 11:57

Torino se bori za osmo mjesto u Seriji A, a Nikola Vlašić je u nedjelju torpedirao Veronu

Trener Torina Ivan Jurić je nakon pobjede 1-0 u Veroni kod svog bivšeg kluba u 35. kolu talijanskog nogometnog prvenstva dao zanimljivu izjavu o strijelcu jedinog pogotka Nikoli Vlašiću. Splitski stručnak je, naime, otkrio da je Niksi u nedjelju igrao – ozlijeđen!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Vlašić je zabio sjajan gol, a igrao je ozlijeđen. Prije utakmice je osjetio bol u trbuhu, ali srećom nije mi ništa rekao. Kasnije više nije mogao izdržati, pa sam ga izvadio. Antonio Sanabria je također imao problema s aduktorom, nadam se da nije ništa ozbiljno i da ćemo ga imati na raspolaganju za kraj sezone”, kazao je 47-godišnji hrvatski trener, a o samoj utakmici dodao:

“Odigrali smo odličnu utakmicu i ranije smo trebali riješiti pitanje pobjednika, ali nema veze, najvažnije je da smo uzeli tri boda. Alessandro Buongiorno je odigrao odlično u obrani, Ivan Ilić i Samuele Ricci su postali sjajan tandem u sredini terena”.

Biste li se jednog dana htjeli vratiti ovamo u Veronu, pitali su novinari iz Grada Romea i Julije.

"Bio bi moj san da se vratim, da".

Slijedi domaćinstvo Fiorentini, koja drži osmu poziciju ns istim brojem bodova kao Toro (49). Je li to najvažnija utakmica sezone?

“Mislim da nije, još me živciraju dva propuštena boda s Monzom jer bi bili teški. Za mene je Fiorentina među velikih osam, i po sastavu i po treneru", poručio je Jurić. (G)



Tagovi

Ivan JurićNikola VlašićTorinoVeronaHellas VeronaSerie A

Ostale Vijesti