REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Jurić: „Podijeljeni klub neće daleko dogurati“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.05.24. | 10:10

Još dvije utakmice bit će na klupi Torina nakon čega će svoju sreću potražiti negdje drugdje.

Na klupi nijednog kluba nije se Ivan Jurić zadržao ovako dugo kao u Torinu, a nakon tri godine uspona i padova hrvatski strateg definitivno je prelomio da će nakon što odradi preostale dvije utakmice u sezoni reći 'hvala i doviđenja' svojem trenutnom poslodavcu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prije nekoliko dana, odnosno prije utakmice s Veronom, Jurić je istaknuo kako ga u klubu nisu uvjerili da potpiše novi ugovor te da ne žali oko toga, da bi onda nakon 2-1 pobjede protiv svoje bivše momčadi hrvatski trener dosta 'otvorenije' otkrio svoje planove o budućnosti.

„S onim što se dogodilo tijekom tjedna bilo je zaista teško nositi se. Podijeljeni klub neće daleko dogurati. U Torinu ima toliko raskola i podjela da nikad ne stignemo stvarno uživati u pozitivnim trenucima. Volio bih da se svi malo više volimo“, rekao je Jurić, aludirajući pritom na verbalni sukob igrača i navijača za vrijeme obilježavanja 75. godišnjice tragedije Superga u kojoj je 31 osoba izgubila život.

Jurić, kojeg Talijani nazivaju i 'mini Sarri', je na meti i nekih klubova izvan Serie A, no zasad je puno realnije da ostane u 'svojoj drugoj domovini' gdje njegove dionice dosta dobro kotiraju… (G)



Tagovi

Ivan JurićTorinoSerie A

Ostale Vijesti